Onderhoud en renovatie

Afspraak voor onderhoud of renovatie? Neem contact op.
Contact

Onderhoud

Zand en vuil veroorzaken gemakkelijk krasjes op uw vloer. Het is dan ook aan te bevelen om uw vloer regelmatig te stofzuigen en af en toe met parketreiniger opgelost in lauw water af te nemen. Afhankelijk van de belasting van uw vloer kan deze van tijd tot tijd behandeld worden met een onderhoudsolie. Het gebruik van een goede schoon/droogloopmat bij de buitendeur en het aanbrengen van viltjes of dopjes van zacht materiaal onder tafels en stoelen komt uw vloer ten goede.
Plaats planten nooit rechtstreeks op uw houten vloer.

Reparatie/uitbreiding

Buitink Parket heeft de kennis en ervaring in huis om reparaties uit te voeren aan bestaande vloeren. Bij waterschade en beschadigde vloerdelen kunnen wij gepaste herstelwerkzaamheden uitvoeren. Eventuele uitbreiding van uw vloer na bijvoorbeeld een verbouwing behoort tot de mogelijkheden.

Overschuren

Ooit komt het moment dat uw parketvloer zijn glans verloren heeft of dat er beschadigingen zijn ontstaan.

Wij hebben de kennis en ervaring in huis om reparaties aan uw houten vloer uit te voeren. Natuurlijk kunnen wij uw vloer overschuren en opnieuw lakken. Het behandelen van uw parketvloer met olie en kleurolie behoort ook tot de mogelijkheden. In alle gevallen zal uw vloer er weer uitzien alsof hij gisteren is gelegd zodat u opnieuw van vele jaren woonplezier verzekerd bent.